Algemene vragen

Werken jullie ook in opdracht?

Een uniek kunstwerk op maat laten maken is natuurlijk altijd een mogelijkheid, maar ook in dit proces zijn wij selectief in de opdrachten die we aannemen.
Mocht je interesse hebben in een op maat gemaakt kunstwerk, neem dan even contact op via de contactpagina, dan kunnen we samen kijken of er met jouw specifieke idee iets mogelijk is.

Kan je van mijn stad ook een kunstwerk maken?

De kunstwerken die we maken beginnen altijd bij een stukje binding met het onderwerp. Als we een werk maken over een stad, dan moet die plek ons wel iets zeggen natuurlijk.
We duiken in de geschiedenis, we gaan op onderzoek uit en zoeken naar verhalen die de mensen samen brengen. Maar vragen staat natuurlijk altijd vrij. Stuur ons gewoon een mailtje!

Wat is een gelimiteerde oplage?

De kunstwerken die we verkopen worden in een gelimiteerde oplage gemaakt. Dat betekent dat we er voor kiezen om bijvoorbeeld van een specifiek kunstwerk 10 exemplaren te maken. Wanneer deze exemplaren op zijn, zijn ze ook echt op. Deze kunstwerken worden dan nooit meer gemaakt, om zo exclusiviteit te garanderen. Het moet tenslotte wel bijzonder blijven.

Wat is ArtTribe?

ArtTribe is een Nederlands kunstenaarscollectief wat zich richt op kunst die verbindt.
We verkopen kunstwerken rondom thema’s die mensen aan elkaar verbinden, zoals bijvoorbeeld hun stad.

Zijn jullie een Belgisch bedrijf?

Nee, wij zijn gewoon twee Nederlandse kunstenaars. Ons collectief heet ArtTribe, voor het gemak hebben we de url daarvan zo kort mogelijk gehouden, wat mogelijk gemaakt wordt door de belgische domein-extensie .be, wat dus resulteert in arttri.be.