Over de kunstwerken

Ieder kunstwerk wordt zorgvuldig geconstrueerd. Vaak gebruikt de kunstenaar mixed media technieken waarin foto’s, oude kunstwerken en archiefbeelden in een collage gevangen worden. Door het gebruik van digitale middelen zijn vele details te vangen. Kenmerkend voor deze kunstwerken is dat je steeds weer nieuwe details blijft ontdekken, verborgen verhalen en betekenissen ontwaken langzaam voor de toeschouwer.

Deze kunstwerken worden gemaakt in kleine oplages om de exclusiviteit te waarborgen.

Over de kunstenaar

Met een eigenzinnige stijl heeft Pablo Slenders, de afgelopen jaren zijn stempel op Nederland gedrukt. Hij is een kunstenaar die zoekt naar wat ons menselijk maakt en wat ons daar in verbindt. Met een achtergrond als creatief therapeut is hij in zijn werken op zoek naar een diepere laag in zichzelf en zijn werken. Zijn eigen persoonlijke ontwikkeling is hier in onlosmakelijk verbonden. Als ondernemer-kunstenaar is Pablo op zoek naar de verbinding met nieuwe disciplines en technieken om zo verhalen te delen.

Samen met kunstenaar Mathijs Vissers vormt hij Studio Edison en verzorgen ze kunstzinnige vormgeving voor festivals, evenementenlocaties of kunstzinnige invulling van horecazaken.

Volg Pablo via Instagram:

Neem contact op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.